Shot 1 Shot 3 3 Shot 2 Shot 6 Shot 4
  • Shot 1
  • Shot 3 3
  • Shot 2
  • Shot 6
  • Shot 4

CHAS Spokane Valley Clinic

Spokane Valley, WA

Originally located on the second floor of a 2-story building, CHAS recently expanded their Spokane Valley Clinic services to the first floor to provide additional services for patients.  The 5,731 square foot interior remodel includes all new systems, materials and furnishings to provide cohesion between the first and second floor spaces.  The newly remodeled area includes standard patient and staff areas as well as a new Didactic space for the Operational Residency Program.

As part of the scope of work, master programming and space planning was completed for the entire first floor, allowing for future expansion of the remaining 5,500 square feet of space.