Customer Service East View Customer Service East Entrance Level 1 Food Court Level 2 East View Level Two South View Level Two West View South Entrance South Waiting Area Wall Street Waterfall closeup vertical Waterfall vertical
  • Customer Service East View
  • Customer Service
  • East Entrance
  • Level 1 Food Court
  • Level 2 East View
  • Level Two South View
  • Level Two West View
  • South Entrance
  • South Waiting Area
  • Wall Street
  • Waterfall closeup vertical
  • Waterfall vertical

STA Plaza Renovation

Spokane, WA

The goal for the renovation of STA's Downtown Plaza, as established by the Spokane Transit Authority's Board of Directors, is to enhance services for riders as well as provide services to the surrounding urban community. The scope of work includes consolidating rider services and retail restaurants on the street level, making them more convenient and easy to locate. A waiting area is added on the Sprague Avenue side to allow riders to see their bus arrive.

The design relocates existing escalators to improve visibility and orientation within the space.  A future second phase is planned include additional leasable space and meeting rooms on the second level.